August 03 2016

Eerste woning Giel Peetershof wordt gebouwd

Finn House

In de nieuwe, duurzame woonwijk Giel Peetershof in Egchel wordt de eerste woning gebouwd. Niet zomaar een woning, de woning wordt gebouwd volgens de bouwmethode logbouw: een Finnhouse met een bepaalde houtstapelbouw bestaande uit grenen balken. De bouwvergunning is afgegeven en de bouw begint deze week. De fundering wordt nu gestort. De bouw van de eerste woning in Giel Peetershof is een feit!

Naast een unieke uitstraling heeft de woning  ook een uitstekende isolatie-eigenschappen. Deze techniek is afkomstig uit Finland en wordt daar veelvuldig toegepast. Als alles meezit zullen deze bouwers er al eind dit jaar wonen.

Daarnaast heeft het project in Giel Peetershof plannen voor vier  patio woningen. Dit ontwerp, gemaakt door Ben Keijsers Architekt AVB uit Horst in samenwerking met Gebr. Thijssen Aannemersbedrijf BV en Van Gemert Installatiegroep BV, is “GielPeetershofproof” bevonden. Net als Sustainer Homes en Strotec mogen ook zij voor hun plan gegadigden gaan werven.voor de nieuwsbrief van Giel Peetershof

Nieuwsbrief Giel Peetershof: klik hier

Laat een bericht achter