May 29 2016

Geen Hart-Hoofdprijs 2016 voor Rendiz en Ringoven

Ringoven 3 Hostelketen Stayokay is uitgeroepen

De afgelopen 6 weken was een spannende tijd voor Rendiz-locatie De Ringoven in Panningen. Dit mooie project was genomineerd voor de Hart-Hoofdprijs 2016 van Triodos Bank. Deze publieksprijs van €10.000 werd voor de zesde keer toegekend aan de meest vernieuwende en inspirerende duurzame ondernemer.  De prijs werd dinsdag 24 mei uitgereikt in De Hallen Studio’s in Amsterdam en werd gewonnen door Hostelketen Stayokay. De keten wil het bedrag inzetten voor het verduurzamen van het platte dak van het hostel Amsterdam Zeeburg om daarmee de CO2-uitstoot terugdringen.

Peter Broekmans van Rendiz: ‘Genomineerd worden uit 180 zakelijke klanten van Triodos-bank is al een hele eer en een enorm compliment voor onze locatie. Het is een mooie uitdaging om het hart en het hoofd te blijven combineren. Dankzij onze mooie projecten en onze gasten blijven we dromen realiseren’.

Naast De Ringoven en Stayokay waren er een viertal andere nominaties: Vuurtoreneiland. Pure Energie, Muziekpakhuis en Lindenhoff. In totaal zijn er 27.000 stemmen uitgebracht. Stayokay pakte 6.442 van deze stemmen waardoor het er met de prijs vandoor wist te gaan.

Laat een bericht achter